Tuesday, March 10, 2015

Fuh..fuh..fuh..

Assalam,

Fuh..fuh..fuh..lama sungguh meninggalkan blog ni. Keterlupaan dek kerana beberapa masalah kesihatan tahun lepas. Tahun lepas kami sekeluarga menerima ahli keluarga baru. Aku biasalah kalau mengandung memang alahan tak sah kalu tak sampai usia kandungan 5 bulan. Keluar masuk hospital dah biasa. Cuma anak ketiga ni aku cuba gagahkan diri jugak sebab banyak aku nak kena fikirkan esp berkaitan kerja.
Ok aku terus nak jump pada cerita ahli keluarga kami yang baru. Tepat 21/5/2014, lahir anak ketiga kami. Alhamdullilah semua berjalan lancar dan bersalin kali ni memang dipermudahkan. Kami namakan Uzair Naqib bin Mohd Faiz Azuan. Sekarang nak masuk 10 bulan. Bila dah lama tak beranak kecil jadi semua seronok sangat. Naqib sekarang dah mula nak berjalan. Cepat sangat la membesar anak mama ni. Tak puas lagi nak bermain, peluk dan cium naqib. 



6 comments:

  1. Errmmmnn
    Padanlah menyepi
    Diam2 berisi

    Tahniah juju
    Alhamdulillah bertambah seorg lagi umat Muhammad.
    Bakal menjadi khalifah ni..
    Cantik betul namanya...

    ReplyDelete
  2. Tahniah Juju...welcome back!

    ReplyDelete
  3. Nice, i really like it.if you also like our site please follow: http://www.robesdemariee2013.com/

    ReplyDelete
  4. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, resepi dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete